Aktuell Hållbarhet's logotype

Aktuell Hållbarhet

Business · Stockholm, Sweden
Description
Aktuell Hållbarhet är Nordens ledande medie för personer som arbetar med miljöfrågor, hållbar utveckling och socialt ansvar. Vi erbjuder oberoende realtidsinformation. Det är möjligt eftersom vår mycket erfarna och kompetenta redaktion jobbar hårt för att dagligen publicera oberoende nyheter online eller i vår tidning som kommer 8 gånger per år.

Vi samlar och paketerar också produkter och tjänster som är av nytta för våra användare i deras yrkesroll. Arbetar du med hållbarhet hittar du allt du behöver hos oss.

Hos oss hittar besökarna ett stort urval av produkter och tjänster så som tidningar, lagbevakningstjänster, utbildningar, kurser och konferenser som är väsentliga för målgruppens kompetensutveckling.

Vi samlar nedladdningsbara rapporter, guider och analyser som är praktiskt användbara i besökarnas dagliga arbete. Våra besökare hittar också lediga jobb inom hållbar utveckling och vi erbjuder rekryteringstjänster för de arbetsgivare som letar efter kompetens.
Kännetecknande för Aktuell Hållbarhet är hög trafik bestående av återkommande användare. Majoriteten av våra besökare är där i sin yrkesroll för att få råd och stöd i sitt dagliga arbete.
24-65
Age
50%
Males
50%
Females